Rreth nesh

Suksesi i suksesit në ndërtim Shanghai Trade Co, Ltd
As a professional construction machinery manufacturer and supplier, we offer most reliable products and excellent service to our customers. We have been experiencing fast growth with the rapid development of Chinese economy. Our products are currently exported to Our products are mainly exported to Dominican Republic, Maldives, India, Malaysia, Italy, the USA, Spain, Turkey and South Africa….

Our team have more than 8 years experience on this line of bussiness. Our products mainly include suspended platform, and spare parts for construction hoist, We can produce products according to customers’ special requirements. ne besojmë se mund të japim përgjigje të reja për klientët tanë në mbarë botën.

Cilësia është dhe siguria është kultura jonë. Makinerinë tonë të ndërtimit. janë inspektuar rreptësisht përpara dorëzimit. Teoria e ndërtimit të kulturës së ndërmarrjeve të avancuara, për të nxitur moralin shoqëror të punonjësve, etikën profesionale dhe virtytet e familjes, për të rritur dukshmërinë e tyre, shkallën e civilizimit, reputacionin, rritjen e kohezionit, konkurrencën, produktivitetin për qëllimin, karakteristikat e ndërtimit të kulturës së kompanisë, të nxitur frymën e ndërmarrjes, të praktikojnë vlerat e korporatave, strategjinë dhe stafin e zhvillimit të biznesit për të arritur vizionin e unitetit organik, konceptin e operatorit të harmonisë dhe konceptin e punonjësve, bota e brendshme e punonjësve të sinkronizuar me mjedisin e jashtëm përmirësuar, duke ndërtuar një ndërmarrje harmonike.
rreth nesh
There are 5 – 10 People R&D Engineer(s) in our company. R & D is the company’s core departments, shoulder research and development of new products, improve product features task. Workflow R & D center is based on the CMM model trimmed, divided into specific planning, design, implementation, testing and maintenance of five steps. At the end of the planning, design stage, carry out periodic checks at the implementation stage will be three testing and acceptance testing andinspection after each has a separate version that can be run, followed by the test phase; test code coverage, test data coverage When finished, enter the maintenance phase, including products, services and upgrades to further improve customer service, and establish the company’s brand.

Çdo gjë që ka nevojë për ndihmësit tonë të ndjehen të lirë të na kontaktoni. Email: [email protected]

Post a Comment