Blog

pastrimi i dritares ZLP630 litar i suspenduar i platformës së gondolës me ngritje LTD6.3

Pastrimi i dritareve ZLP630 Qepja e platformes se suspenduar Dyshekja me mbajtese LTD6.3
Detajet e Detajuara Product Window Cleaning ZLP630 Litar Platformë Pezulluar / djep / gondolë Me Hoist LTD6.3 Detajet e Shpejta: 1. Nr Modeli: ZLP630 2. Emri i Markës: HAOKE 3. Materiali: Çelik / Alumini 4. Dukje: Plastike Spray Pikturuar / Hot Galvanizuar 5. Ngarkimi i kapacitetit: 630 KG 6. Lartësia e ngritjes: Maksimumi 300 Mt 7. Kontrabandë: Betoni, Betoni me mbulesë çeliku, Specifikimet e hekurit Përparësitë konkurruese 1. Sigurohuni plotësisht sigurinë e jetës gjatë punës ajrore Bllokimi i sigurisë fikni litarin e çelikut menjëherë sapo të pezullohet platforma ...

ZLP1000 instaluar përkohësisht djepi i platformës së pezulluar për dekorimin e ndërtesës

ZLP1000 Instaluar përkohësisht platformën e platformës së pezulluar për dekorimin e ndërtesës
Përshkrimi i detajuar i produktit ZLP1000, 2.5 * 3, 2.2KW Instaluar përkohësisht Platforma e pezulluar Woking për Aplikime për Dekorimin e Ndërtimit: 1. Pastrimi dhe mirëmbajtja e murit të jashtëm të ndërtesës së lartë. 2. Pikturë, dekorim dhe rinovim i mureve të jashtme. 3. Projektet e instalimit dhe punimet e tjera të ndërtimit të mureve të jashtme të ndërtesës së lartë. 4. Punimet ajrore të anijes, kulla të mëdha, ura, diga dhe oxhaqe të mëdha. 5. Instalimi dhe mirëmbajtja e ngritjes së ashensorit të ngritjes së ndërtesave të larta, industrisë së ndërtimit të anijeve, anijeve detare, ruajtjes së anijes luftarake. Specifikimet Përparësitë konkurruese ...

ZLP500 platforma ajrore e pezulluar e platformës së ndërtimit për muret e jashtme

ZLP500 Pajisja për ndërtim të pajimit të platformës ajrore të pllakëzuar për murin e jashtëm
Përshkrimi i detajuar i produktit ZLP500 Aerial Platformë Pezulluar Cradle Pajisje Ndërtimi Për Wall Jashtme Fabrika jonë: suksesi është themeluar në vitin 2005. Kjo është një ndërmarrje udhëheqëse të teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhuesit e platformës elektrike pezulluar, ngritur ngritje dhe lloje të tjera të ndryshme të ndërtimit pajisjeve. Produktet tona me cilësi profesionale, çmim konkurrues dhe të ofrimit të shpejtë. Ne mund të personalizohet sipas kërkesave tuaja. Aplikimet: 1. Pastrimi dhe mirëmbajtja e murit të jashtëm të ndërtesës së lartë. 2. Pikturë, dekorim dhe rinovim të ...

Platforma e platformës së pezulluar për platformën e platformës së rregullueshme pune

Platformë me platformë të pandërprerë të platformës së platformës së platformës
Parametrat teknik Aplikime: 1. Pastrimi dhe mirëmbajtja e murit të jashtëm të ndërtesës së lartë. 2. Pikturë, dekorim dhe rinovim i mureve të jashtme. 3. Projektet e instalimit dhe punimet e tjera të ndërtimit të mureve të jashtme të ndërtesës së lartë. 4. Punimet ajrore të anijes, kulla të mëdha, ura, diga dhe oxhaqe të mëdha. 5. Instalimi dhe mirëmbajtja e ngritjes së ashensorit të ngritjes së ndërtesave të larta, industrisë së ndërtimit të anijeve, anijeve detare, mirëmbajtjes së saldimit të anijeve luftarake. Përparësitë konkurruese: 1. Sigurojnë plotësisht sigurinë e jetës gjatë punës ajrore Siguria bllokohet fiksoni litarin e çelikut menjëherë ...

galvanizuar çeliku pezulluar platformë pune / djep / ritëm fazat

Platforma e galvanizuar me çelik të pandërprerë / Fazat e djegies / ritëm
Çeliku galvanizuar zlp 1000 platforma e pezulluar / fasada / fazat e rrotullimit 1. Platforma e pezulluar përbëhet kryesisht nga mekanizmi i pezullimit, ngritja, bllokimi i sigurisë, kutia e kontrollit elektrik, platforma e punës. Struktura e saj është e arsyeshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Mund të jetë montimi dhe disassembly accroding për nevojat aktuale. Platforma e pezulluar kryesisht përdoret për renovimin, dekorimin, pastrimin dhe mirëmbajtjen e ndërtimeve të larta të ndërtimit. 2. Aksesorët e platformës së pezulluar 1) Produktet e Sistemit të Platformës, duke përfshirë: Platformat me pezullim alumini, Platformat me çelës të pezulluar. 2) Logjistike dhe Storage Sistemet e produkteve duke përfshirë: Wire Mesh Cage, roll kafaz dhe Metal paletë ...

ZLP seri nxehtë galvanizuar / alumini pezulluar platformë djep për rritje të lartë muret e ndërtimit pikturë, pastrim qelqi

ZLP Seria Hot galvanizuar / alumini pezulluar Platforma djep Për rritje të lartë Wall Pikturë Ndërtimi, Pastrimi qelqi
ZLP Seria Hot galvanizuar / alumini pezulluar Platforma djep Për rritje të lartë Wall Wall Pikturë, Glass Pastrimi Kompania Hyrje: suksesi është themeluar në vitin 2005. Është një ndërmarrje kryesore të teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhuesit e Platformës elektrike pezulluar, materiale ndërtimi Ngritja, ndërtimi i ashensorit, vinçi i kullave, ngritja e veturave Jack Gantry, si dhe lloje të tjera të ndryshme të pajisjeve ndërtimore. Ne jemi të vendosur në Shandong Gaotang qarkut të Kinës që është një qytet i famshëm i pikturës dhe kaligrafi. Ne mundemi ...

prej çeliku / alumini, platforma e pezulluar e platformës, 630kg pajisje me akses të pezulluar

Çeliku / Alumini i Pezulluar i Platformës, 630kg Pajisje me Qasje të Pezulluar
Ngarkesa 630kg Prodhuesi kinez ZLP630 platforma e mbështetur skela me çmim më të mirë ZLP630 Platforma elektrike e pezulluar Platforma e suspenduar e serisë ZLP i përket makinës ngjitëse elektrike dhe makinerisë së dekorimit, kryesisht për ujdisje, mirëmbajtje dhe pastrim të fasadës së ndërtesave të nivelit të lartë dhe ndërtimit të jashtme siç është çimentoja veshja, piktura, instalimi i mureve të perdes së xhamit, piktura, si dhe pastrimi dhe mirëmbajtja. Gjithashtu mund të aplikohet për operimin e anijeve të mëdha dhe urave, digave, etj. Përshkrimi: 1. Komponentet kryesore: Platforma, Mekanizëm Pezullimi, ngritje, Lock Siguria, Sistemi i Kontrollit Elektrike, Wire Steel ...

shitje të nxehtë aliazh aliazh platformë pezulluar / gondolë pezulluar / djep pezulluar / fazë pezulluar ritëm me formë

Shitjet e shitjes Alumimum platformë suspenduar aliazh / gondolë pezulluar / djep pezulluar / fazë pezulluar swing me formë E
Tipari i produktit Përdorimi kryesor: A. Platforma e pastrimit të mureve të ndërtimit, syzeve, mureve të jashtme, oxhakut të madh, rezervuarëve të mëdhenj, digave, etj. B. Puna dhe platforma e dekorimit të mureve të ndërtimit, syzeve, mureve të jashtme, oxhakut të madh, etj. D. Zbatohet gjerësisht në vepra të ndryshme të ndërtimit të mureve, syzeve, mureve të jashtme, oxhakut të madh, rezervuarëve të mëdhenj, digat etj. Avantazhet: lartësia maksimale e ngritjes mund të jetë ...

çmim të mirë platformë të pezulluar / gondolë të pezulluar / djep i pezulluar / skelë e pezulluar me certifikatën CE dhe ISO

çmim të mirë platformë të pezulluar / gondolë të pezulluar / djep i pezulluar / skelë e pezulluar me certifikatën CE dhe ISO
Përshkrim i detajuar i produktit Ⅰ Identifikimi i Platformës së Suspenduar Platforma e pezulluar është një lloj pajisje e punës ajrore për ngarkimin e njerëzve, duke vendosur kornizë të pezullimit në krye të ndërtesës, e cila përdor litarin e telit të çelikut përgjatë sipërfaqes vertikale të ndërtesës dhe duke e bërë lart e poshtë lëvizjen varet në energji elektrike. Përdorimet e zakonshme të platformës së pezulluar A) Për ndërtim të mureve të jashtme ose zbukurime për ndërtime të larta ose instalim të komponentëve të jashtëm. B) PËR mirëmbajtjen dhe pastrimin e mureve të jashtme. C) Për projektin e madh, për shembull, ndërtimi, inspektimi ...

LTD 630/800/1000 ngritëse për platformën e pezulluar / gondolë / djep

ngritëse për platformën e pezulluar
630/800/1000 Ldt Hoist Platforma jonë e pezulluar e punës mund të përdoret gjerësisht parapet dhe ndërtim i komplikuar në lartësi të ndryshme. Platforma jonë e pezulluar e punës mund të përdoret gjerësisht parapet dhe ndërtim i komplikuar në lartësi të ndryshme. Dhe ne gjithashtu mund të furnizojë platformë të përshtatur për të përmbushur kërkesat e ndryshme nga konsumatorët 1. Gjatësia e platformës mund të rregullohet brenda 1M-10M. 2. Lartësia e punës mund të përshtatet me nevojën tuaj. 3. Tensioni mund të përshtatet me nevojën tuaj. 4. Materialet e tre platformave tona ...

ndërtimi i pastrimit djepi / shkallët tribunë / ashensor ngritës elektrik ndërtimi / platforma e pezulluar

Ndërtimi i krevatit të pastrimit / Shkallët e skelës / ngritja elektrike e ngritjes elektrike / platforma e pezulluar
Product Description Ndërtimi i pastrimit djepi / shkallë skelë / ashensor ngritje elektrike / platformë të pezulluar Ne jemi një fabrikë e specializuar në prodhimin e platformave të pezullimit. Platforma e pezulluar përbëhet kryesisht nga mekanizmi i pezullimit, ngritja, bllokimi i sigurisë, kutia e kontrollit elektrik, platforma e punës. Struktura e tij është e arsyeshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Mund të montohet dhe disassembly accroding në platformën aktuale të Demand.The pastrimi përdoret kryesisht për rinovimin , dekorimin, pastrimin dhe mirëmbajtjen e ndërtimeve të larta ndërtimore. Pajisje të platformës A.Funkulat e ZLP ...

platforma ajrore e pezulluar e punës zlp seri, ndërtesa e heqjes djepi, BMU gondolë

platforma ajrore e pezulluar e punës zlp seri, ndërtesa e heqjes djepi, BMU gondolë
SHKRIMI I PLATFORMAVE Shfaqja e produktit 1.Mekanizmi i pezullimit dhe Platforma Trajtimi sipërfaqësor me zeje të galvanizuar me nxehtësi, çeliku nuk është i lehtë për t'u ndryshkur. Jeta e shërbimit mund të zgjasë 15 vjet, më e qëndrueshme sesa procesi i spërkatjes. 2.Hoist Me markë të famshme të motorrit, çift rrotullues i madh i frenimit Brenda gear është bakër 100%, garancia është 5 vjet. pajisja unike e mbërthimit të litarit, kur litarja është e kapur, unaza alarmuese, ngasja do të ndalojë punën, siguria rritet, kostoja e mirëmbajtjes zvogëlohet ...

2 x 1.8 kw skelë e pezulluar me një fazë të vetme të ndaluar të platformës zlp800

2 x 1.8 kw Mbështetëse e pllakëzuar Faza e vetme e platformës së pezulluar të platformës ZLP800
2 x 1.8 kw Mbështetëse e Suspenduar Fleksibël e vetme në një faze të platformës ZLP800 SUCCESS markë ZLP Series është një platformë e pezulluar me cilësi të lartë unike në fushën e ngjitjes dhe makinerisë së dekorimit, të cilat përfshijnë një material të shkëlqyeshëm, dizajn të avancuar, prodhim të rafinuar dhe shërbim të mirë. HAOKE bën modelet më të plota të platformës së pezulluar, të cilat me shumicën e aplikacioneve në Kinë. Për shembull, platforma e specializuar e pezulluar për instalimin e një ngritjeje të lartë të ashensorit; platforma e hambarit dhe e sigurisë së shpërthimit; platforma e dedikuar për rritje të lartë ...

Fabrika e shitjes dritare xhami pastrim platformë vinç djep

Platforma me forcë të lartë të pezulluar me cilësi të mirë
1. Parimi i punës: Platforma është e drejtuar nga ngritëse elektrike dhe litar me tela, që funksionon kundër fasadës së ndërtesës ndërsa mekanizmi i pezullimit është ngritur në ndërtesa apo struktura. 2. Përdorimi dhe përdorimi: Platforma e pezulluar me seri ZLP i përket makinerisë së ndërtimit të lartë që përdoret kryesisht për instalimin e murit të perdeve, pastrimit të fasadave ose punimeve të tjera si pllaka e llaçit, rimeso, veshje me bojë, bojë vaji ose pastrim dhe mirëmbajtje etj. ., gjithashtu mund të përdoren për tanke të mëdha, ura, diga dhe operacione të tjera të ndërtimit. Duke aplikuar këtë ...

ndërtimi i platformës së punës të pezulluar me gondolë, 630kg pjatalarëse

Fabrika e Shitjes Dritare Qeramike Pastrimi Platformë Dere Cradle
Platforma e punës së suspenduar ZLP630 630kg Platforma e platformës së pompimit Avantazhet e platformës së pezulluar të punës ZLP 1. Parimi i ngjitjes - Platforma e pezulluar ngjitet përgjatë litarit të telit të nxitur nga ngrehja. Pa përfundimin e litarit të telit, nuk ka kufi në lartësinë e klimës në teori. 2. Ngritja - Duke përdorur strukturën "α", besueshmëria e ngritësit është e lartë dhe jeta e shërbimit është e gjatë. 3. Litar i sigurisë dhe kyçja e sigurisë - Dy litarët e sigurisë vendosen në mënyrë të pavarur. Platforma e pezulluar ...

platforma e pezulluar indiane, djepi i pezulluar, pezulluar gandola

Pllakë e pezulluar për ngritje të platformës 630kg Pastrimi i dritareve
IDENTIFIKIMI I PLATFORMIT TË SUSPENDUAR Platforma e pezulluar është një lloj pajisje e punës ajrore për ngarkimin e njerëzve, duke vendosur kornizë të pezullimit në pjesën e sipërme të ndërtesës, e cila përdor litarin e telit të çelikut përgjatë sipërfaqes vertikale të ndërtesës dhe duke lëvizur lart e poshtë varet nga energjia elektrike. SHFRYTËZIMET KRYESORE TË PLATFORMËS SUSPENDUESE A) Për ndërtimin e mureve të jashtme ose dekorimin për ndërtesa të larta, ose instalimin e komponentëve të jashtëm. B) PËR mirëmbajtjen dhe pastrimin e mureve të jashtme. C) Për projektin e madh, për shembull, ndërtimi, inspektimi dhe mirëmbajtja e ...

CE / ISO-miratuar ZLP ndërtim elektrik / ndërtesë / mur i jashtëm i pezulluar platformë / djep / gondolë / fazë ritëm / sky climbe

ALBANIA MBULON PLATFORMET E MBULUARA GADOLA
Futja e Breifit Platformat e pezulluara janë projektuar si ndërtime modulare në mënyrë që të jetë e mundur të montoni ndonjë madhësi nga 1,2 në 7,5 metra. Struktura mbështetëse e platformës është ngjitur me profil çeliku cilësorë, dyshemeja është bërë nga fletë alumini me sipërfaqe të paangazhuar. Lidhja e pjesëve të vetme të strukturës në njësinë e dëshiruar kryhet nga vida forcë. Platforma është e pajisur me rrota për transferim në vendin e ndërtimit. Pezullimi ...

CE miratuar platformë ZLP800 pezulluar / djep elektrike / gondolë / ritëm fazë

litar elektrik tela litar gondola zlp500 llak bojë platformë pezulluar
Product Description Platforma e pezulluar përbëhet kryesisht nga mekanizmi i pezullimit, ngritja, kyçja e sigurisë, kutia elektrike e kontrollit, platforma e punës. Struktura e saj është e arsyeshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Mund të jetë montimi dhe disassembly që përputhet me nevojat aktuale. për rinovimin, dekorimin, pastrimin dhe mirëmbajtjen e ndërtimeve të larta ndërtimore. Karakteristikat kryesore 1. mirëmbajtja e jashtme dhe pastrimi i ndërtesave të larta. 2. inspektimi dhe mirëmbajtja e tankeve të mëdha, oxhaqeve, digave, urave dhe derricks. 3.shitje, pastrim dhe pikturë e anijeve të mëdha. Është e lehtë për të vepruar, fleksibël për të lëvizur, të besueshme në ...

cradle e ndërtimit zlp630 platformë pune e pezulluar e përdorur për pastrimin e dritareve

Zlp800 Çeliku Pezulluar Puna Siguria e platformës për mur të lartë ndërtimi
Product Description platforma e pezulluar zlp630 janë përdorur në shumë aspekte, për shembull, ndërtimi i mureve të jashtme, dekorimi, ndërtimi i urës, mirëmbajtja e oxhakut dhe kështu me radhë, sepse techonogy është e pjekur, e lehtë për të vepruar, kështu që gjithnjë e më shumë njerëz e pranojnë atë. Pjerrësia e platformës së punës është 6 metra, e cila është e përbërë nga 3 2-mater platforma, materiali është çeliku dhe sipërfaqja është e galvanizuar ose e mbuluar, kështu që gjatësia e platformës mund të përshtatet lirisht sipas nevojës tuaj. ana tjetër, palform është ngritur nga katër litarë teli, kështu që ...

CE ZLP 630 Litar elektrik me cilësi të lartë çeliku të varur në platformën e platformës

CE ZLP 630 Litar elektrik me cilësi të lartë çeliku të varur në platformën e platformës
Zbatimi i Produktit Platforma e ZLP -suspenduar e Platformës së Suspenduar i përket makinerisë së ndërtimit të lartë që përdoret kryesisht për instalimin e murit të perdes, pastrimit të fasadave ose punimeve të tjera si pllaka me suva, rimeso, veshje bojë, bojë vaji ose pastrim dhe mirëmbajtje etj. të përdoren për tanke të mëdha, ura, diga dhe operacione të tjera të ndërtimit. Mbi të gjitha. Platforma HUIYANG mund të rrisë efikasitetin në masë të madhe, me funksionim të thjeshtë dhe fleksibël, transferim të lehtë, të përshtatshëm dhe praktik, të sigurt dhe të besueshëm. Parimi i punës: Platforma është e drejtuar nga elektrike ...