Добра цена Zoomlion кула Крејн делови Јарболот дел за продажба

добра цена zoomlion кула кран делови копје дел за продажба

Опис на производот Оваа серија на цени на кула кран, има хоризонтална рамка на стрелата, механизам за менување на радиусот на стрелата-количка и хидрауличен механизам за самокревање. Оригинален е во дизајнот, сигурен во…

Прочитај повеќе икона
Топла продажба зумлион Кина Добавувачот Мобилен кула Крејн јарболот дел

топла продажба zoomlion Кина снабдувач мобилен кула кран модел дел

Опис на производот Топла распродажба zoomlion Кина Добавувач на јарболи за мобилна кула дигалка Усвојување напредна технологија и големина е според вашите барања или цртеж. 1. Високо прецизно прицврстување и издржливо…

Прочитај повеќе икона
Кина производство само подигнување кула кран мачва секција за употреба

Кина производство само подигнување кула кран модел дел за употреба

Предности на кинеското производство на самоподигнување на кула дигалка во ОАЕ 1. Над десет години искуство во снабдување на нов кула дигалка со самоподигнување. 2. Извоз во повеќе од 20 земји…

Прочитај повеќе икона
qtz 125 кула кран со завртки од кулиски кран и дел од копнен кран

qtz 125 кула кран со завртки од кулиски кран и дел од копнен кран

1.Параметри за изведба на QTZ6515-10T: параметрите за изведба и техничките индекси достигнуваат и домашно и меѓународно напредно ниво. • Макс. должина на стрелата: 65m; Должината на стрелата при различни режими на склопување може прогресивно да се намалува…

Прочитај повеќе икона
Кула кран копје секција_колор

столб на крански крански дел / сидро

Опис Делот на јарболот е составен од стандардни споеви кои се формираат со групно заварување од аголни челици со структура на долги квадратни просторни фарми. Карактеристики Димензии на маст: 1,5м*1,5м*2,2м за QTZ50…

Прочитај повеќе икона