подвижни пински тип на електрични суспендирани пристапни платформи zlp800 една фаза

2,5 м 3 Секции Привремено инсталирана опрема за пристап ZLP800 со дигалка 1,8 kw

Описи


Конкурентни предности:

1.Absolutely гарантира безбедноста на животот за време на Воздушната работа

Безбедносната брава го прицврстува челичниот јаже веднаш откако ќе се навали на суспендираната платформа или челичниот јаже се лизга од дигалката; Електричниот контролен систем е дизајниран со заштита од истекување, заштита од прекумерна топлина, заштита од преоптоварување и сопирачка за сопирање;

Добар квалитет челична јажиња, јаже и кабел.

2. Стабилна изведба: подигнувајте и спуштете го непречено

3. Модуларен дизајн. Лесно се расклопуваат, се собираат и одржуваат.

4. Висина на подигнување може да се прилагоди според условот (максимално 300 метри)

5. Работен напон и фреквенција може да се прилагоди (220V / 380V / 415V и сл.)

6. Суспендирана платформа за специјална употреба може да се прилагоди (кружни, L форма, форма U, итн)

7. Професионален квалитет, конкурентна цена, брза испорака, добри услуги.

Апликации


1. Чистење и одржување на надворешниот ѕид на високи згради.

2.Сокривање, декорирање и реновирање на надворешните ѕидови.

3. Инсталација проекти и други градежни работи на надворешните ѕидови на високи зграда.

4. Воздушно работење на брод, голема кула, мост, брани и големи оџаци.

5. Инсталирајте и одржувајте за високи градежни лифтови, бродоградба, морски брод, заварување на воени бродови.

Технички параметри


Имотен модел бр.ZLP500ZLP630ZLP800ZLP1000
Номинален товар (кг)5006308001000
Брзина на подигнување (m / min)9 ~ 119 ~ 118 ~ 108~10
Моќност (kw)2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1.8 50HZ / 60HZ2 × 2.2
50HZ / 60HZ
Кочење вртежен момент (км)16161616
Опсег на прилагодување на аголот на челичното јаже (°)3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °
Растојание помеѓу две челични јажиња (мм)≤100≤100≤100≤100
Номинален дел на предното светло (mm)1500150015001500
Суспендирачка платформаЗаклучувањеАлуминиумска легураАлуминиумска легураАлуминиумска легураАлуминиумска легура
Nr.Of платформа решеткатаЕдинечна решеткаЕдинечна решеткаЕдинечна решеткаЕдинечна решетка
Nr.Of платформа2333
L × W × H (mm)(2000 × 2) × 690 × 1300(2000 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300
Тежина (кг)350 кг375 кг410 кг455kg
Суспендиран механизам (кг)2 × 175 кг2 × 175 кг2 × 175 кг2 × 175 кг
Противтежа (кг) опција25 × 30 парчиња25 × 36 парчиња25 × 40 парчиња25 × 44 парчиња
Дијаметар на челичен јаже (мм)8.38.38.68.6
Макс Висина на подигање (м)300300300300
Брзина на ротација на моторот (r / min)1420142014201420
Напон (v) Една фаза / 3 фази220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V
220V / 380V /
415V

Детален опис на производот


Материјал: челик / алуминиумска легура
Бои: црвена, жолта, портокалова, црна, сребрена (прилагодена)
Номинален оптоварување: 500кг, 630кг, 800кг, 1000кг
Моќност на моторот: 1.5kw, 1.8kw, 2.2kw
Брзина на ротација на моторот: 1420r / min
Voltage: Single Phase / Three Phases (380V/220V/415V…)

Поврзани Мислења