Platform ZLP500 Digantung kanggo peralatan pembersih jendhela


Platform sing digantung diganti dadi papan perancah tradisional sing digunakake kanggo konstruksi, dekorasi, cleaning lan pangopènan gedung-gedhung sing dhuwur, kayata mortar, tembok dekorasi kanthi mosaik, lukisan, mbenjing jendhela lan pembersih dll. Iku uga becik kanggo aplikasi kayata instalasi lift, pengelasan kapal seagoing ing industri pembuatan kapal, pembersih cat berbasis minyak, tangki ukuran gedhe, cerobong asep, kreteg, lan bendungan gedhé.

Mekanisme penundaan

Mekanisme penangguhan terdiri saka balok depan, balok tengah, balok belakang, kursi depan, tempat duduk, kolom atas, bobot imbangan, memperkuat tali kawat dan tommy bat dll. Kanggo memenuhi syarat kondisi kerja, balok depan dan belakang serta bobot mekanisme penundaan disetel ing sawetara tartamtu. Saliyane, rollers uga dilengkapi base supaya mekanisme penundaan bisa dipindhah

Sistem kontrol listrik

Sistem kontrol listrik kasusun saka kothak kontrol listrik, motor pengereman elektromagnetik, lan saklar pegangan. Gerakan munggah lan mudhun saka platform sing digantung dikontrol dening rong motor pengereman elektromagnetik.

Angkat

Penekan kanggo seri ZLP kasusun saka motor rem elektromagnetik, limiter kecepatan limiter lan sistem pengurangan kecepatan dual lan narik sistem tali dll.

Kunci safety

Kunci safety yaiku unit mekanis sing bisa ngunci tali kawat safety kanthi otomatis nalika tali kawat kerja wis rusak utawa diblokir nganti wates.

Ana rong jinis kunci safety. Padha kunci anti-bukti kunci utawa kunci safety kecepatan centrifugal. Lan ana telung jinis safety lock: LST20, LST30 lan LSG20. LST20 lan LST30 minangka kunci anti-bukti kunci, lan LSG20 minangka kunci safety kecepatan putar centrifugal.

Rincian cepet

Nomer Model: ZLP
Material: Hot Galvanized / Aluminium
Aplikasi: High Rise Building Maintenance
Werna: Disesuaikan
Tegangan: 220V / 380V / 415V
Certificate: CE GB SGS
Kata Kunci: Tinggi Altitude Working