seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU

seri zlp aerial suspended work platform, bangunan lifting cradle, gondola BMU

Parameter Teknis
Item ZLP250  ZLP500  ZLP630 ZLP800 ZLP1000
Dituduhake Loading 250KG500KG 630KG 800KG 1000KG
Kacepetan~ 9,5 m / menit~ 9,5 m / menit~ 9,5 m / menit ~ 8.5m / min ~ 8.3m / min
Ukuran L: 1m, 2m, 2.5,3m; W: 0,69m; H: 1.18m
Mekanisme SuspensiDitemtokake dawa beam ngarep1.1m ~ 1.5m
Rincian medan beam ngarep1.45m ~ 1.75m
Angkat
ItemLTD63LTD80 driveDrive LTD80 s
Tegangan220v / 415v / 380v 50/60 hzPLATFORM GAMBAR 3 phase / single phase
Daya2 * 1.5kw2 * 1.8 / 2.0kw2 * 2.2kw
Kacepetan1400 n / min
Kunci safety
ItemAnti-proofing LS30
Sudhut sabuk pengikat sing miring3 ° ~ 8 °
Gaya impact bisa diijini30KN
Kabel tali
Ketik4 * 31SW + FC-φ8.34 * 31SW + FC-φ8.6
Panel kontrol
BrandCHNTSchneider
Bobot Conter
Wesi castSemenPanas galvnized baja karo konkrit

GAMBAR PLATFORM


Tampilan produk


1. Mekanisme penggalian & Platform
Lumahing perawatan karo kerajinan galvanis panas, baja ora gampang teyeng.
Urip layanan bisa nganti 15 taun, luwih tahan lama tinimbang proses penyemprotan.

2.Hoist
Kanthi motor terkenal, torsi rem gedhe
Ganti jero 100% tembaga, babar pisan 5 taun.
piranti anti clamping unik, nalika tali diapit, cincin alarming, hoist bakal mandheg, keamanan ditingkatake, biaya pangopènan dikurangi
Minyak lubrication ialah 220 # oil gear industry.Lubrication oil is 220 # oil gear industry.

3.Kunci kunci
Silinder kunci nggunakake stainless steel khusus, kanthi resistensi kuat, luwih dhuwur
toughness, tahan lama, tahan lama layanan, aman lan dipercaya

4. Sistem kontrol elektronik
Komponen listrik migunakake merek famouse CHNT, SCHNEIDER, kualitas dijamin
Desain sirkuit sing sempurna, kayata proteksi kebocoran, proteksi overload saiki, brek darurat, operate kanthi gampang.

5.Wire rope
Supplier kami yaiku Jiangsu Fasten Steel Cord Co., Lt --- Cina merk terkenal "FASTEN"

6.Cable
Nggunakake kabel standar nasional 2,5 * 3 + 1,5 * 2, kanthi nggunakake urip luwih cepet

Packaging & Shipping


Kunci Hoist lan safety dikepalake ing salah siji kasus plywood, ukuran 610 * 310 * 340mm;

Kontrol kisi / panel kontrol dikemas ing kasus plywood, ukuran 570 * 440 * 270mm;

Produk bakal paket dening kasus plywood kanggo LCL

Kanggo wadhah kabeh, barang kasebut bakal dikemas dening pallet.

Siji 20 'wadhah bisa nyelehake babagan 8-10 set platform sing dilereni

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: ZLP630 / ZLP800
Platform kerja rampung: aluminium alloy, Hot galvanized baja
Ukuran: 3 * 2000 / 2500mm * 690mm * 1180mm
Diperumpahi Loading: 630kg 800KG
ngangkat dhuwur: 100m
Kerekan: LTD63 LTD80
Tegangan: 380v, 415v, 220v 50/60 Hz
Kunci safety: Tilt proofing LS30
Diameter tali kabel: 4 * 31SW-FC-8.3mm
Sertifikasi: ISO9000, CE