zlp 630 tali suspended platform / power climber / construction platform

ZLP630 ZLP800 electrico andamios colgantes, hanging scaffolding, platform tali suspended

kanthi hanging device hanging platform HS: 84289090

Platform berbentuk baling-baling sing digantung bisa dipisahake dadi rong jinis spesifikasi, ZLP630 lan ZLP800.

Prinsip Kerja:

Tt didhurungake dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur.

 Model karo gantungan device hanging rope platformZLP630ZLP800
Platform ditanggepi
1m, 2m, 3m, 1.5m, 2.5m
nganti digawe.
Ing sembarang Kombinasi
Diperkeni Beban630KG800KG
Rated Lifting Rated9,3 ± 0,5 m / menit8.2 ± 0.5m / min
Length of Platform6000mm7500mm
Lumahing ProceedingAluminium; bahan baja (galvanis, nyemprot)
Ngangkat Dhuwur100m100m
Kabel100m100m
Max Lifting Height200 m200 m
Rope Steel8.3mm9.1mm
AngkatDaya1.5KW * 21.8KW * 2
Tegangan380V, 50HZ, Telung-Fase (standar)
Kunci KunciPaksaan Impact30KN30KN
Mengunci Kabel Angle3 ° ~ 8 °3 ° ~ 8 °
Mekanisme SuspensiFront Beam Overhang1.3 ~ 1.5m ± 0.261.3 ~ 1.5m ± 0.26
Dhukungan sing dhuwur banget  1.44 ~ 2.14m ± 0.26  1.44 ~ 2.14m ± 0.26
Bobot Counter1000KG1000KG
20 'GP Container9sets8sets
40 'GP Container12sets12sets
40'HQ Container27sets (tanpa bobot couter)

Piranti bingkai dirakit dening Panel lan baja Steel (Aluminium), digunakake kanggo nindakake buruh lan konstruksi tools.platform duwe Aluminium, Baja karo plastik fihish coating, Baja karo Hot dip galvanized finish telung jinis kanggo milih.

1 Fitur kanggo platform Aluminium:

Ora perlu lukisan utawa galvanisasi ing permukaan;
Membran oksigen ing permukaan, anti-karat, anti karat.
Bobot ringan, 65% lebih ringan dibanding model baja yang sama.
Beban tambah, kemampuan anti-subversi luwih apik.
Gampang kanggo nginstal & operate.
Tampil apik, kanthi warna abu-abu perak sing padhang

2 Fitur kanggo Platform Steel karo Penutup Plastik Plastik:

Lukisan plastik ing permukaan platform, anticorrosion.
Kanthi rega komptitif dibandhingake karo permukaan aluminium lan panas-galvanis.

3 Plat panas baja galvanis.

Kanthi wawasan apik;
Anti karat.
Rega sing luwih murah tinimbang platform Aluminium.

Kaluwihan:

Dawa platform beda-beda gumantung saka 1 m, 1,5 m, 2 m, 2,5 m, nganti 3 m jangkoan. Pelanggan bisa ngumpulake gratis sajrone dibutuhake.
Pigura pungkasan: pabrik pisanan nggunakake perawatan welding raglan. Aman, nemen nambah kekuatan lan safety platform.
Embossing width plate width 720mm, flat shape, easy for installation.
360 roda kastor sing ana ing ngisor, nggampangake ngobah platform.

konfigurasi


Kalebu kabel lan transformator, proteksi kebocoran lan switch kontrol liyane ing kothak kontrol listrik.
Panel kontrol: miturut kebutuhan pelanggan, bisa uga basa Tionghoa, Inggris, Rusia, lan basa liyane.
Soket: ketemu standar Eropa, standar Amérika lan standar liyane.
Kabel: 3x2.5 ² +2 x1.5 ² GB kabel standar plus steelcore, kanthi kekuatan tegangan luwih akeh, urip maneh layanan.

piranti safety


1.Kunci keamanan dan tali kawat keselamatan: Saben ujung platform nginstal siji kunci safety lan safety wire rope. Ing kasus tali kawat utawa platform sing tilted, tali kawat aman bakal dikunci kanggo mungkasi platform sing obah.

2. Tali luwak (garis hidup): 18mm diameter, digawe saka filament kekuatan dhuwur, nyambungake karo buruh. Nalika platform cepet mundhak amergo kesalahan, Rope Safety bakal ketat kanggo nyegah wong-wong kejut.

3.Limit Flanges: nyegah platform munggah pesawat tingkat paling dhuwur;

4. Brake elektromagnetik rem rem: tetep platformspended ing sirkuit gagal utawa daya outage.

5. Piranti mbatesi kecepatan pancaran: nyedhiyakake keturunane platform ora luwih saka 1,5 kaping saka kecepatan ngangkat sing dirating, tetep platform luwih stabil.

6. Alat angkut downhill: ing kasus kegagalan daya utawa kegagalan listrik, operate manual kanggo nggawe platform decend, lan tetep buruh workers'safe.

7.Electrical emergency stop: tombol pencet, daya utama lan kontrol daya mati, mandheg platform obah.

pengepakan


1. Hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, komponen standar lan alat instalasi, sing dikemas karo kayu lapis lan karton, aksesori liyane sing dikemas karo strip baja lan dikirim dening wadah.

aplikasi


Platform berbentuk baling-baling kenceng digunakake kanthi nglebokake, ngunggahake kapal lan ndandani, utawa ing karya liyane kayata tank ukuran, jembatan, embankment, lan cerobong asep. Platform ZLP serbaguna bisa nyedhiyakake buruh luwih aman lan luwih cepet akses platform .

Nglamar bisa ngeculake scaffold gratis, ngurangi biaya konstruksi lan efisiensi bakal tambah akeh. Saiki, produksi gampang fleksibel, gampang transfer, gampang operate, aman lan dipercaya.

SUKSES pemasok profesional pengadaan mesin. kang sesambungan kanggo menehi layanan, kualitas & rega paling apik kanggo klien kita ing ndonya.

1.Kualitas Control

Kita nganakake personel profesional kanggo nguji saben mesin sadurunge ngirim barang menyang manca negara.

kita ora ngirim peralatan sing ora sah menyang luar negeri.

2.Sawise-sales

Warranty 18 wulan bakal ditawarake, kita bakal nyedhiyakake sawetara aksesoris sing rusak sajrone wektu inspeksi pabrik (ndeleng kaca inspeksi pabrik). Layanan bakal dikirim lewat surat umum utawa angkutan laut.

3.Documents:

Kita nawakake dokumen ing ngisor iki kanggo reresik kustomisasi, yen sampeyan mbutuhake dokumen ekstra, mangga diwaca dhisik.
1) 3 Asli B / L
2) 3 Original Invoice Commercial
3) 3 Original Packing List
4) 1 Certificate Asuransi Asli (kanggo istilah CIF)
5) 1 Asli sertifikat (yen perlu)

Carane njaluk quotation pitakon?

Nalika sampeyan ngirim penyelidikan, please kindly ngirim karo informasi ing ngisor iki

1.Kaprut sing dirating?

2.Lingking platform?

3. Sing paling dhuwur?

4. Tegangan, frekuensi, tahapan?

5.Cerverweight (ya utawa ora?)

6.Quantity?

7.Yen sampeyan mbutuhake CIF PRICE, Plz maringi kula ngerti port tujuan.

Sampeyan bakal njaluk kutipan kalebu informasi ing ngisor iki:

1.dhuwur teknis

2. rega lan wektu pengiriman

3 .. sertifikat

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer Model: ZLP
Jeneng: Platform berbentuk busur sing digantung
Rated Load: 630kg / 800kg
Rated lifting Rated: 8.6 ± 0.5m / min
Length of platform: 6000mm
Jembatan platform: 690mm (Opsional)
Dhuwur platform: 1160mm (Opsional)
Surface Prosiding: Cold / Hot-dip Galvanized, Spraying, Aluminum
Daya angkat: 2 x 1.5 / 2 x 1.8kw
Tegangan: 380V, 50HZ, gerbang pembersih telung-fase ZLP800
Kontra bobot: 1000kg