[email protected] 0086-17317571902

nyisakke platform suku cadang

Ndhuwur ing dhuwur kudu mbutuhake solusi akses sing paling dipercaya. Sistem operasi SUCCESS sing ditanggepi ngidini kanggo keamanan ing tingkat paling dhuwur. Platform digantung, aluminium roof beams lan hoists bebarengan nawakake kesempatan unprecedented lan paling kabeh tingkat paling dhuwur keamanan. Mangkono sampeyan bisa seneng lan yakin.

Komponen suku cadang platform sing ditanggepi iki kalebu: kothak kontrol listrik, hoisting traksi listrik, kunci safety dll