baja / panas galvanis / aluminium paduan tali suspend platform 1.5KW 380V 50HZ

Baja / Hot Galvanized / Aluminium Alloy Rope Digantung Platform 1.5KW 380V 50HZ

Deskripsi Produk Rinci


1.5KW 380V / 50HZ Steel / Hot Galvanized / Aluminium Alloy Aman Suspended Working Platform

Aplikasi:


1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Spesifikasi:


Model No.ZLP630
Dipun Rating (kg)630
Kecepatan ngangkat (m / min)9~11
Motor listrik (kw)2 × 1,5, 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform SuspendingNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2000 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)375 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 36pcs
Diameter tali baja (mm)8.3
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES220V / 380V / 415V (khusus)

Keuntungan kompetitif:


1.Mengaja njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet sakwise platform mlentah digantung utawa tali baja katon metu saka hoist;

Sistem kontrol listrik dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stoppage rem;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Komponen utama