safety Lock for Suspended platform safety rope safety Lock

safety Lock for Suspended platform safety rope safety Lock

Kunci safety LSB30 yaiku unit mekanis sing kapisah kanthi otomatis bisa ngunci tali kawat safety nalika tali kawat kerja rusak utawa platform sing ditanggepi nganti wates.

Parameter - LSB30 Kunci Pengaman


KetikLSB30
Kuwat impact bener30KN
Ngunci jarak<100mm
Diameter tali kabel8.3mm
Sudut penguncian kabel3 ° ~ 8 °

Nalika tali baja leading katon tali macet, tali sing pecah, mlayu metu saka hoist utawa platform lean, kunci safety bakal ngunci tali sing sithik ing dawane 100mm. Nalika kerekan utawa motor duwe masalah, bisa ngunci tali baja safety kanthi manual.

Parameter - LSB20 Kunci Keselamatan Acentric


KetikLSB20
Kuwat impact bener20KN
Ngunci jarak≤100mm
Diameter tali kabel8.6mm
Kawat tali Pengunci kecepatan1530 m / min

Komponen saka platform sing ditanggepi

Platform sing digantung utamane disebabake dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kotak kontrol listrik, platform kerja.

Strukturé cukup lan gampang dioperasi. Sampeyan bisa nggawe-up lan break-metu miturut kudu nyata. Platform sing digantung utamane digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi sing dhuwur

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Brand Name: sukses
Nomer model: LSB30
Nama komponen: safety Lock for Suspended platform safety rope steel Lock
Kunci: kunci safety kanggo tali
Warna: Perak
Bahan: Baja
Dianggo: Peralatan
Ukuran: 70mm
Cocog kanggo: Keamanan Panyimpenan
Tipe: Lock Alarm
Aplikasi: platform sing dilereni
Sertifikasi: ISO9001