paling populer paling banter konstruksi rem darurat bagean anti piranti safety piranti angkat

Paling Popular Best Selling Emergency Brake Construction Hoist Parts Anti Fall Elevator Safety Device

SAJ60-2.0 Parts Pengganti Konstruksi Darurat Branding Paling Populer Anti Fall Elevator Safety Device
SAJ konstruksi elevator anti-fall safety piranti penting kanggo njamin operasi aman komponen safety lift elevator. Elevator konstruksi mlaku nalika kandhang amergo kegagalan sing disebabake kandhang, piranti safety anti-fall miwiti tumindak lan torsi rem alon-alon saya tambah, ing jarak tartamtu ing kandhang bakal mandheg lancar ing bingkisan alur, kanggo njaga safety kru lan peralatan.

Tampilake produk


1. Alat angkat keselamatan angkat dengan bantalan jarum, kapasitas bawa tinggi, tahan abrasi, kurang bising.
2. Bobot ing endhog asu kualitas dhuwur, bledug, pelumas lan njaga, bisa ketemu lubrication lan Hoist elevator safety device sajrone setahun kepenak.
3. Sawise alat ukur kecepatan centrifugal matesi uji keseimbangan dinamis bisa ngurangi getaran, nyuda gangguan, ningkatake periode piranti angkat safety Hoist.

SAJ60-2.0 Parts Pengganti Konstruksi Darurat Branding Paling Populer Anti Fall Elevator Safety Device

Parameter produk


Struktur kerekan piranti safety elevator

1. Mekanisme pelepasan bagian buntut 2. piranti angkat safety lift
3. piranti safety mounting plate 4. gear 5. transit gear shaft
6. rak 7.4 M14 / M16 bolt kekuatan dhuwur (dituku dening pangguna)

ModelSAJ30-

1.2

SAJ40-1.2SAJ40-1.4SAJ40-1.6SAJ40-2.0SAJ50-1.2SAJ50-2.0SAJ60-

1.2

SAJ60-2.0
Rated craking load (KN)30405060
Kacepetan rem (m / s)1.21.21.41.62.01.22.01.22.0
bobot (KG)3748.554.556.5
D1¢ 150f9¢ 140f9
D2¢ 284¢ 330
D3¢ 310¢ 357
D4¢ 15¢ 17
D5¢ 120¢ 96
D6/113.1 ± 0.027
L261291320
L13837
L2434444
L30055
L46064
Z1512

FAQ


1. Perbaikan lan pangopènan:

Alat angkat angkat Hoist kudu rampung sawisé setahun mrikso lan pangopènan, sanajan sampeyan ora nggunakake ing taun kepungkur.

2. Urip layanan:

Ing kasus pangopènan lan ndandani standar, piranti safety kita yaiku layanan urip 5 taun, Sanajan uga bisa digunakake 5 taun sabanjure, kanggo njamin keamanan, sampeyan uga kudu ngganti.

3. Waktu pengiriman

ing telung dina sawise ditampa pembayaran

Rincian cepet


Papan Asal: shanghai, China (Dharatan)
Jeneng: Alat Safety Brake Darurat
Werna: Oranye
Model: SAJ60-2.0
Bobot: 56.5kg
KN: 60
Bahan: Baja
Direkrut Panggonan: 3000kg
Kacepetan braket (m / s): 2.0
Sertifikasi: ISO9001: 2008
Keyword: Emergency Brake Device Safety