panas sale SAJ50-2.0 hoist lift parts safety anti-fall safety device

Hot Sale SAJ50-2.0 Hoist Elevator Parts Safety Anti-Fall Safety Device

Deskripsi Produk


SAJ serial lan pinboard piranti safety progresif minangka perangkat safety paling penting ing hoist pena lan rack builder, sing bisa nyegah kandhang mlaku liwat kecepatan, lan efektif nyuda kandhang nyelehake kandhang.
SAJ40-1.2A piranti safety anti fall kanggo konstruksi hoist
Produk utama kanggo SAJ02-1.0 ~ SAJ70-1.4, SAJ02-1.0 ~ SAJ70-1.4, sing paling dhuwur yaiku 200kg ~ 7000kg, kacepetan kanthi kecepatan 0.5m / s ~ 2.5m / s; liwat sertifikasi tes jenis, sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan sertifikasi CE Tunggu.
Yen sampeyan pengin hubungi kita, goleki pitakonan sampeyan!

Layanan Kita


Layanan konsumèn online 1.24-jam bisa ditampilake ing kene. Sawise sampeyan duwe pitakonan, hubungi kami lan staf profesional bakal nanggepi kanthi cepet.

2. Informasi pasar uga bakal diwenehake. Amarga kita minangka pemasok berpengalaman saka hoist parts, informasi pasar babagan hoist lan hoist bagean bakal ditawakake anggere sampeyan hubungi kita lan nyuwun.

Fitur Kita


- GAGAL LABA KESELURUHAN;

- PENGANGKUTAN FAST BASED ON GOODS IN STOCK;

- KUALITAS TERLALU BERJAGA ING PENCIPTAAN CAREFUL;

- EKSPOR LANGSUNG TANPA 3RD COMPANY.

Parameter sing gegandhengan


Model
Safety net weight (KG)
Lengan (KG)
Lever (KG)
Transisi (KG)

kalih
SAJ30
32.88
0.8
1
SAJ30
33.185
0.8
1
SAJ40-1.2A
46.4
0.9
1
SAJ40-2.0, SAJ50
45.3
0.9
1
7.7
SAJ60, SAJ70
49.2
0.9
1
7.7

FAQ


T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A: Kita pabrik.
Q: Suwene wektu pengiriman sampeyan?

A: Umumé 10-15 dina yen barang ana ing stok. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, iku miturut jumlah.
T: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% ing kasunyatan. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T di muka, saldo sebelum shippment.We juga menerima pembayaran lainnya.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Nomer model: SC200 / 200
Kapasang Rated (Kapasitas): 2000kg
Hoisting Speed: 33m / min
Max Lifting Height: 200m
Ukuran (L * W * H): 3m * 1.5m * 2.5m
Loder Bobot: 3 T
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Werna: Oranye
Tipe: Standar
Jeneng part: Braking Lift Brake Equipment
Jeneng: Constrction Hoist Safety Device
Aplikasi: Bulidings, Elevator lan liya-liyane
Bahan: Baja
Rated breeding: 0.5 ---- 2.0 M / S
Kandhang: Pindho
Daya motor: 2 * 3 * 11kw
Dianggo: Construction Enginering