platform kekuatan sing ditanggepi dhuwur kanthi kualitas apik

Tipe Elektrikal Suspended Access Platforms ZLP800 Single Phase

Platform sing ditanggulangi luwih ditrima ing pirang-pirang lapangan tinimbang perancah, kayata cleaning rendheg dhuwur, instalasi kaca tembok tirai, perawatan bangunan, lukisan lan rana.

Safety is for the most important as life to the most precious in the world.So kabeh efforts kanggo njamin iki .Lan kita wis nindakake.

1.Kualitas dipercaya amarga pabrik duwe kemampuan ngasilake platform ditanggepi sah dening China Konstruksi Machinery Industry Association. Iku ora gampang kanggo njaluk sertifikat iki lan ora kabeh pabrik bisa njupuk iki authorizing.

Lan kita pimpinan lapangan iki digantung platform. Yen sampeyan email kita, kita bisa ngirim sampeyan rincian liyane.
Workshop gedhe lan luwih saka 20 taun pengalaman njamin kualitas kita.

Deskripsi Produk


Kanggo kabeh mesin
SPESIFIKASIZLP-1000ZLP-800ZLP-800AZLP-630ZLP-500ZLP-250
Bobot Jadwal
(Kg)
1000800800630500250
Hoisting Speed
(m / min)
8-108-118-119-119-118-11
Rated daya (kw)32.21.81.51.51.1
AngkatLTD100LTD80LTD80ALTD63LTD50LTD40
Kunci KunciLSF308LSF308LSF309LSF308LSF308LSL20
Hanging Device
Bobot (Kg)
350350350350350175
Nganggo Platform Ukuran (mm)
L x W * H
(2500 × 3)
x760x1120
(2500 × 3)
x760x1120
(2500 × 3)
x760x1120
(2000 × 3)
x760x1120
(2500 × 2)
x760x1120
1200
x650x2300
Ngangkat Part Bobot
(Kg)
610 (Baja)
480 (Alu)
580 (Baja)
450 (Alu)
535 (Baja)
380 (Alu)
480 (Baja)
340 (Alu)
410 (Baja)
290 (Alu)
200 (Baja)
140 (Alu)

 

Kanggo ngangkat
KetikLTD100LTD80LTD80ALTD63LTD50
Rated lifting force (kN)10886.35
Kacepetan ngangkat kanthi cepet (m / min)99999.6
Diameter kabel8.38.39.18.38.3
Bobot (kg)10595535250
Sakabèhé ukuran700x370x320690x370x320595x296x225595x296x225585x296x225
Tegangan AC (V)380380380380380
Frekuensi (Hz)5050505050
Daya (kW)3.02.21.81.51.1
Braking torsi (Nm)1515151515
Kecepatan rotasi (r / min)14201420140014001400

 

Kanggo kunci safety
KetikLSLLSFLSF
KonfigurasiCentrifugalAnti-tiltingAnti-tilting
Diameter kabel8.3mm8.3mm9.1mm
Kuwat ditrapake kanggo impact20kN30kN30kN
Ngunci jarak ing acara pemecahan taksi<200mm<200mm<200mm
Sudut penguncian kabel3-8degree3-8degree3-8degree
Kecepatan ngunci kabel15-30m / min15-30m / min15-30m / min

Dhasar Info


Rated Beban (Kg): 630,800,1000
Length of Platform: 6m, 7.5m, 7.5m
Merek dagang: merek terkenal ing China
Paket Transportasi: Karton Box
Keterangan: ISO9001: 2000
Asal: Shanghai, china
Kode HS: 84289090