apik rega dilereni soko tugas platform / dilereni soko tugas gondola / dilereni soko tugas Banding / dilereni soko tugas scaffolding karo CE lan ISO certificate

apik rega dilereni soko tugas platform / dilereni soko tugas gondola / dilereni soko tugas Banding / dilereni soko tugas scaffolding karo CE lan ISO certificate

Deskripsi Produk Rinci


Ⅰ. Identifikasi Platform sing dirampungke

Platform sing digantung yaiku sejenis peralatan kerja aerial kanggo wong sing digunakaké, kanthi nyetel bingkai suspensi ing ndhuwur bangunan, sing nggunakake tali kawat baja ing sadhuwure vertikal bangunan, lan nggawe lan mudhun gerakan gumantung daya listrik.

Ⅱ.Main usages platform ditanggepi

A) Kanggo mbangun tembok njaba utawa dekorasi kanggo bangunan dhuwur, utawa nginstal komponen njaba.

B) Kanggo njaga lan njaga kothak njaba.

C) Kanggo proyek gedhe, kayata, konstruksi, inspeksi lan pangopènan jar, cerobong asep, dam, jembatan, uga bingkai.

D) Penyegelan, pembersih dan lukisan kapal besar.

E) Kanggo nginstal papan iklan ing panggonan sing dhuwur.

Ⅲ. Jenis platform, material lan mungsuh platform sing dikepung

A. platform sing dilanteni kasile ditindakake: ZLP100, ZLP250, ZLP500, ZLP630, ZLP800, ZLP1000

100,250,500,630,800,1000 tegese nggarap kerja

B. Material:

Platform dibagi dening efek permukaan, kalebu Steel, Hot Galvanized, Aluminium alloy.

Baja bisa dadi abang, ireng lan oranye miturut syarat klien.

Galvanized Panas

Aluminium alloy (bingkisan ngisor lan sisih ana aluminium alloy, endhas panas galvanis.)

Pucuk platform sing digantung kasebut nuduhake sisi loro sing luwih dhuwur.

Bingkisan suspensi dipérang kanthi efek lumahing kayata baja lan galvanis panas (Ana logam campuran aluminium kanggo bingkai suspensi.)

C. Struktur struktur platform sing digantung lan komponen utama

1) Platform

Dibangun saka 1M, 1.5M, 2M, 2.5M, 3M saben kebutuhan klien, jembaré 690mm

Keunggulan: Instalasi gampang, gampang instalasi, gampang mbuwang

Platform A.Rront 1.08M, punggung platform1.18M, ​​kepala platform 1.4M miturut standar nasional.

B.Head diadopsi prinsip mechanical maju, nambah faktor safety lan stablizing akurasi antarane jarak bolongan

Papan permukaan C.Platform sing diadopsi pasir jeblugan lan remoting teknologi tebu lan finishing, utawa galvanis panas, dhasar iku papan bolak-balik otomatis.

Kita bisa nyedhiyakake rodha lan tembok support tembok-tembok, padha butuh tambahan.

1) Suspension Machanism

Machanism Suspension digawe saka balok ngarep, balok tengah, balok mburi, pangkalan ngarep, dasar mburi

Reinforcing tali baja, kolom ndhuwur, bobot counter, balok tengah nglebok balok ngarep lan mburi lan bisa laras.

Panjang beam ngarep: 2.3M, 4.0mm, 82mm * 82mm

Gelombang tengah panjang 2M, ketebalan 4.0mm, 70mm * 70mm

Dawa beam dawa 2,3M, ketebalan 4.0mm, 82mm * 82mm

Pigura bobot bobot: 1.65M

Suspensi hight: 1-1.8M bisa disetel minangka per clients'requirements

Advantage: gampang paseditan lan ambruk, ngirit wektu lan tenaga

Bobot machanism bobot (kanggo referensi mung)

Pasir jeblugan suspensi machanism: 270KG

Panas galvanis suspensi machanism 253.8KG

Keterangan: Roda bisa dilengkapi pigura bobot counter kanggo penak.

3) Hoist:

Utamané ngetik LTD6.3 lan LTD8.0,

Kompetisi ing jero komponen: gear iku tembaga murni, winder kawat iku aluminium alloy

Keterangan: Pls konfirmasi tegangan, kita duwe telung fase lan tegangan fase ganda,

Bobot angkat 52-55kg, sajrone paket karton + film, njaba paket kasus kayu.

Angkat

Kunci aman

Kunci kunci yaiku stainless steel, nguatake, kedadeyan geter, bisa dikunci langsung, 100% berkualitas. Bisa dipérang nganggo cakar lan tanpa cakar.

Parameter minangka nderek

Model Kunci PengamanLDF30
Spesifikasi sing disetelKabeh Model
Allowable Compact Force30KN
Nyetel sudhut sabuk kunci3 ° ~ 8 °
Rope Lock Distance<100mm

Bobot jam safety umum yaiku 4.5kg / pc (bobot jam safe centrifugal 5.5kg / pc), jam angkat lan aman ing paket sing padha, jam sing aman ditutupi film kanggo nyegah benturan karo hoist.

5) Kothak Kontrol

Kanthi taun pengalaman lan transformasi, Haoke kontrol kothak banget diatur (produk kita pancen ora bocor lan ilmu desain, tahan banyu, anti impact) karo bukti kelembapan, pencegahan udan lan nyegah pamblokiran wedhake, 100% saka bagian internal sing asli CHINT ( sawise eksperimen dangu, lan paten kita, distribusi daya kita. Kothak iki nduweni bobot entheng, ukuran cilik, luwih saka telung urip, kauntungan saka kontrol tegangan kurang, bagian 100% CHINT), CHINT 50 trafo, bisa nahan kahanan ora stabil saiki, muter peran protèktif, supaya ora stabilitas voltase sing disebabake dening kacilakan, voltase kurang kanggo ketidaknyamanan industri. AC contactor yaiku CHINT 18A, protèktor overheating lan komponen internal liyane 100% sing CHINT's.

Katrangan: bobot kothak distribusi punika 16.5kg. Sawetara pelanggan mbutuhake bagean internal ing kothak distribusi supaya diwenehake dening merek Schneider, biaya kasebut bakal ditanggung dening klien.

Kothak kontrol

Kabel tali

Spesifikasi 4 * 31SW-8.3, 6 * 19W + 1WS-8.6, dsb., Diameter opsional kayata 8.3mm, 8.6mm, 9.1mm, 9.3mm lan liya-liyane.

Ditanggepi

Platform

ZLP500 & ZLP630ZLP800 & ZLP1000
DiameterФ8.3mmФ8.6mm Ф9.1mm

Dhiameter tali kawat sing digunakake ing macem-macem jinis keranjang nggantung beda.

Catet: dawane tali kawat iku 100 meter / volume. Sawetara pelanggan butuh tlutuh liyane, kayata 50 meter, 120 meter, 150 meter lan luwih. Perusahaan kita bisa nggawe, lan biaya kudu diatur kanthi fleksibel.

Kabel tali

Diagram paket tali kawat dituduhake ing ngisor iki. Sekumpulan keranjang nyulam digawe saka 4 tali kawat, dawane 400 meter.

Bobot tali kabel 25KG / pc, lan 4pcs yaiku 100KG.

Cathetan Pengiriman: Ukuran kabel tali 115 meter, 70X70X10CM

7) tali aman:

100 meter / root, bobote 13kg. Kita bisa milih rong jinis kabeh - tipe lan twist - jinis. Materi: serat polipropilena (garis kekuatan dhuwur) yaiku tujuan khusus kapal laut kelas pertama; kualitas dhuwur lan kekuatan dhuwur 18mm, kekuatan gedhe, lembut lan keras, ora bisa dilepas, lan sanes-sanesipun. Pinggir tarik 47250N GB6095-85.

Paket pengiriman gambar kaya ing ngisor iki:

8) Kabel

Standard 100 m / roll, bobot 18.2kg, dawa bisa disesuaikan miturut persyaratane pelanggan, partenen sing dipanjak yaiku biaya sing ditanggung dening customer.

Katrangan: sawetara voltase pelanggan minangka phase siji 220V, lan kudu dilengkapi kabel 6 πr. Yen voltase iku 220V tiga phase, dilengkapi 4 kabel πr.

Tegangan liyane, kayata 380V, 415V, lan liya-liyane, bakal dicocogake karo kabel 2,5 πr.

Ⅲ. Saben set saka basket parameter spesifikasi Tabel lan bobot rincian:

Model Ora.ZLP500ZLP630ZLP800ZLP1000
Dipun Rating (kg)5006308001000
Kecepatan ngangkat (m / min)9 ~ 119 ~ 118 ~ 108~10
Motor listrik (kw)2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1,5 50HZ / 60HZ2 × 1.8 50HZ / 60HZ2 × 2.2

50HZ / 60HZ

Brake torsi (Km)16161616
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100≤100≤100≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500150015001500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloyAluminium alloyAluminium alloyAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggalRak tunggalRak tunggalRak tunggal
Nr.Of platform2333
L × W × H (mm)(2000 × 2) × 690 × 1300(2000 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300(2500 × 3) × 690 × 1300
Bobot (kg)350 Kg375 Kg410 Kg455kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg2 × 175 Kg2 × 175 Kg2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 30pcs25 × 36pcs25 × 40pcs25 × 44pcs
Diameter tali baja (mm)8.38.38.6 / 9.18.6 / 9.1
Max Lifting height (m)300300300300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420142014201420
Tegangan (v) 3PHASES / Single Phase220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V