GJJ konstruksi gearbox gearbox reducer

GJJ Construction Hoist GearBox construction gear reducer

Deskripsi Produk


Kita pabrik OEM langsung nyuplai bagian mesin miturut gambar.
kabeh jinis construction buliding hoists spare parts:

motor: 11kw, 14.5kw, 18kw.

piranti safety: 30KN, 40KN, 50KN, 60KN

gearbox: 16: 1,14: 1,12: 1; 10: 1

Brand: GJJ, BAODA, ZOOMLION, TIGER,

Piranti sing nyopir karo 2-motor / 3-motor;

motor: 11kw, 14.5kw, 18kw;

suku cadang motor: sistem pengereman; brake sheet, motor adjustor,

elektromagnet, motor motor.

kopling karo karet;

roller master kanggo 76 tabung lan 89 tabung;

gear rack M8 40x60x1508mm;

pinion gear: M8,15teeth;

ngalih wates;

gulungan gerbang;

roller counter;

trafo;

Kakehan nglindhungi sistem;

kabel: 3x16 + 2x6, 3x16 + 2x10

Miturut teknologi lan teknisi profesional, kita milih, ngrancang lan nyathet bagean sing cocok kanggo mesin konstruksi kanthi kualitas dhuwur

Gearbox kanggo konstruksi hoists


Pengurang cepet bisa disimpen ing jero ruangan sajrone 30 dina, ngisi pengurang kacepetan kanthi lenga pelumas sing disaranake, lan nggunakake bolt kanggo ngganti acrator. Nguripake saperangan klompok cacing sapisan banget 30 dina kanggo nglindhungi lenga scaling lan bantalan. Nalika digunakake, ambane lenga pelumas kudu dikurangi dadi posisi koreksi, lan acrator bakal diinstal maneh.

Yen pengurang kacepetan wis disimpen ing njero ruangan ing setahun utawa kudu dibusak menyang njaba ruangan, perusahaan pemasok mesin kudu dihubungi, lan njaluk manual pangguna tambahan.

a) Yen ora ana lenga ing njerudhur lenga, lenga wdum N320 kudu diisi kanggo nyetel positi minyak ing tingkat minangka peraturan sadurunge mlaku. Ing njero khusus (yen ora bisa nemokake lenga N320, lenga genggaman N320 uga diijini uga digunakake), efisiensi muatan lan panularan kerja dccreasel reduksi kacepetan.

b) N320 wheel oil wheel lan N320 gear wheel oil can not be mixed together.

c) Tanpa ijin, redheter kacepetan sing dipasang ora bisa dismanted. Kanggo sing durung maca menu panggunaan babagan carane nginstal, Iubrieate lan njaga mahine kanggo ngrusak mesin, perusahaan bakal mbatalake jaminan kualitas.

GEARBOX

POWERREDUCE RATIO
11KW16:1
12KW12:1
15KW10:1

Rincian cepet


Papan Asal: shanghai, China (Dharatan)
Brand Name: sukses
Nomer model: gearbox
Gearing Arrangement: Other
Output Torque: 16: 1,14: 1,12: 1; 10: 1
Rated Daya: 11kw, 14.5kw, 18kw.
Input Kacepetan: 1500r / min
Output Speed: 1500r / min
Aplikasi: Construction Hoist
Bahan: Baja
Warna: Perak
Jeneng bagean: Ngurangi Motor Kanggo Kerekan
Tipe: Konstruksi Hoist Parts
Ngurangi rasio: 16: 1
Daya: 11kw / 15kw
Jarak kadohan: 125