rega pabrik SAJ30-1.2 safety monitoring device kanggo konstruksi hoist

Prodhuk piranti keamanan SAJ30-1.2 kanggo konstruksi hoist

A.Brand: SRIBS.

B.Type: SAJ30-1.2, SAJ30-1.6, SAJ40-1.6, SAJ40-1.2

Produk utama kami yaiku hoist Pessenger lan spare part kaya motor reducer, bagean mast, piranti safety, SAJ serials pinion lan conone safety device sing paling penting piranti safety ing pinion lan rack build hoist, sing bisa nyegah kandhang sing mlaku luwih cepet , lan kanthi efektif nyuda kandhang nyelehake kandhang. Piranti keamanan kanggo Gedung Konstruksi, Alat safety anti-kejahatan. Alasan kasebut kanthi aman bisa ngangkat operasi konstruksi manned, utamane amarga piranti safety anti-tiba dilengkapi, ningkatake faktor safety . Ing saiki, situs konstruksi gedhé banget digunakaké kanggo konstruksi gantungan rak lan pinion wong sing umume dilengkapi barang ganda yaiku piranti gear drum sing tapered anti-fall progresif.

C.Feature

Sistem kendhali drum lan centrifugal mbatesi ngolah pengolahan die, sing bisa nyegah bahaya sing didhelikake sing digawa dening proses pengolahan tradisional.

2.Using domestic leading enterprises of sliding bearings and grease Great Wall grease berkualitas, Gear gear nambah alur lenga, lan nambah silencing absorber kejut, supaya nemen ngurangi insiden swara

3.It adopts bagean spring lan gesekan bêsik diprodhuksi profesional ing China kanggo mesthekake cepet braking wayahe lan mbukak kacepetan produk.

Rincian cepet


Papan Asal: Shanghai, China (Dharatan)
Jenama: SRIBS
Nomer model: SAJ30 / SAJ40 / SAJ50 / SAJ60
Spareparts gantian penumpang: GJJ BAODA
Werna: Abang, Oranye, Perak
Aplikasi: Construction Elevator
Sertifikat: ISO; CE
Tingkat kacepetan aksi: 1.2 m / s
Rated brake loading: 30 KN
Bolt: M14
Bobot: 44/35 kg
Bahan: Baja
Jeneng: Konstruksi hoist safety device