CE certified aluminium dilereni digunakake platform ZLP1000 motor daya 2.2kw

CE Certificated Aluminium Suspended Working Platform ZLP1000 Motor Power 2.2kw

CE Certificated Aluminium Suspended Working Platform ZLP1000 Motor Power 2.2kw

Sukses minangka salah sawijining perusahaan berteknologi tinggi kanthi manufaktur,

marketing & technical service of Electrical Suspended Platform, Hoist Material Konstruksi, Konstruksi

Elevator, Crane Tower, BMU Gondola, Jack Gantry Lift, dan peralatan konstruksi lainnya.

HAOKE mbayar sing apik dening ISO 9001 lan produk kita CE certified.

Aplikasi


1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Parameter Teknis


Model Ora.ZLP1000
Dipun Rating (kg)1000
Kecepatan ngangkat (m / min)8 ~ 10
Motor listrik (kw)2 × 2.2kw, 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2500 × 3) × 690 × 1300
Bobot (kg)375 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 36pcs
Diameter tali baja (mm)8.6
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES / Single Phase220V / 380V / 415V, 50 / 60Hz

(customized)

Keuntungan kompetitif


1. Sejatine njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet sakwise platform mlentah digantung utawa tali baja katon metu saka hoist; Sistem kontrol listrik dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan hentakan rem; Kawat baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Deskripsi Produk Rinci


Warna: Perak
Rated Bebungah: 1000kg
Ora Ana Platform: 3
Ukuran Platform: 7500 X 690 X 1300mm
Brake Torque: 16
Motor Daya: 2 X 2.2kw
Tegangan: 220v / 380v / 415v
Bobot Counter: 25 X 44 Pcs