aluminium alloy / baja / panas galvanis dilereni soko akses peralatan ZLP1000

Aluminium Alloy / Steel / Hot Galvanized Suspended Access Equipment ZLP1000

Cepet Detail:


1. Model No .: ZLP1000

2. Brand Name: HAOKE

3. Bahan: Baja / Aluminium

4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized

5. Kapasitas Loading: 1000 KG

6. Ngangkat Dhuwur: Maksimum 300 Mts

7. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ (bisa disesuaikan)

Katrangan:


Komponen utama: Platform, mekanisme Suspensi, Hoist, Kunci Keamanan, Sistem Pengendalian Listrik, Kawat Baja Baja, Kabel, Kunci Keamanan.

Length of Platform: 7.5M (2.5M * 3SECTIONS) ---- bisa disesuaikan
Daya angkat: 380V / 220V / 415V / 440V, 50Hz / 60Hz

Mekanisme Suspensi: Galvanized Painted or Hot

Kunci Keamanan: LST30 (2 pcs saben set)

Sistem Kontrol Listrik: bagian ing bagéyan kanthi brand CHINT or SCHNEIDER

Steel Wire Rope: Ф8.6mm; 100mts / piece (totally 4 pieces)

Kabel: 3 * 2,5 + 2 * 1,5, 100m / roll

Rope Safety: 100m / roll

Counter Weight: Semen, Semen dengan Sampul Steel, Besi (3 jenis opsional)

Aplikasi:


1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Spesifikasi


Model Ora.ZLP1000
Dipun Rating (kg)1000
Kecepatan ngangkat (m / min)8~10
Motor listrik (kw)2 × 2.2

50HZ / 60HZ

Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform nanggepiNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2500 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)455kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 44pcs
Diameter tali baja (mm)8.6
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES220V / 380V /

415V

Keuntungan kompetitif


1. Sejatine njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet sakwise platform mlentah digantung utawa tali baja katon metu saka hoist;

Sistem kontrol listrik dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stoppage rem;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.