10m bertenaga aluminium tali suspended platform ZLP1000 siji phase 2 * 2.2kw

10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw

10M Powered Aluminium Rope Digantung Platform ZLP1000 Single Phase 2 * 2.2kw

Keterangan


SUCCESS Building Machinery Equipment Co, Ltd didegaké ing taun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur sing mimpin

khusus ing riset, pangembangan lan pabrikan Platform Suspended, Konstruksi

Material Hoist, Construction Elevator, Tower Crane, Jack Gantry Lift, lan macem-macem liyane

jinis peralatan konstruksi. We are located in Shandong Gaotang county of China that is famous

kampung halaman lukisan lan kaligrafi. Kita bisa nyuplai kualitas sing kuat, harga sing kompetitif, cepet kiriman lan layanan wigati kanggo kabeh klien. Lan bisa disesuaikan kanggo sampeyan.

Parameter Teknis


Model No.ZLP1000
Dipun Rating (kg)1000
Kecepatan ngangkat (m / min)8 ~ 10
Motor listrik (kw)2 × 2.2, 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform SuspendingNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2500 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)455 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 44pcs
Diameter tali baja (mm)8.6
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES / SINGLE PHASE220V / 380V / 415V, 50 / 60Hz (khusus)

Komponen utama


1. Platform (basket): Baja utawa Aluminium Alloy (digambar utawa panas galvanis)

2. Mekanisme Suspensi: Baja (dicithak utawa diresiki panas)

3. Pengangkat listrik: LTD6.3, LTD8.0, LTD10.0

4. Keamanan Kunci: LS30

5. Kotak kontrol listrik: Bebarengan karo hoists

6. Kabel kawat baja: 8.3mm, 8.6mm atau 9.1mm

7. Safety rope: 18mm, 20mm

8. Kabel listrik: 3 * 2,5 + 2 * 1,5

9. Counterweights: Semen, semen kanthi tutup baja & pemisah besi

10. Roda loro ing mekanisme penundaan & platform sing kasedhiya;

11. Platform: Kita bisa nyukupi kebutuhan sampeyan ing dawa sing beda, kayata 2m, 3m, 4m, 6m, 7,5m .... 12m

maksimal.

12. Ngangkat dhuwur: 300m maksimal.

Keuntungan kompetitif


1. Sejatine njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet sakwise platform mlentah digantung utawa tali baja katon metu saka hoist; Sistem kontrol listrik dirancang kanthi proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan hentakan rem; Kawat baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.

Deskripsi Produk Rinci


Rated Bebungah: 1000kg
Ukuran: 7500 X 690 X 1300mm
Warna: Perak
Daya angkat: 2 X 2.2kw
Front Beam Overhang: 1.3 - 1.7 M
Kontra Bobot: Konkrit, Konkrit Dengan Penutup Steel, Besi-casting