10m 800kg disurung perancah sistem aluminium alloy kanthi ngangkat dhuwur 300m

10m 800kg Suspended Sistem Perancah Aluminium Alloy Kanthi Ngangkat Dhuwur 300m

10m 800kg Suspended Sistem Perancah Aluminium Alloy Kanthi Ngangkat Dhuwur 300m


Keterangan:

Cepet Detail:

1. Model No .: ZLP800

2. Nama Brand: SUCCESS

3. Bahan: Baja / Aluminium paduan

4. Panampilan: Aluminium

5. Kapasitas Loading: 800 KG

6. Ngangkat Dhuwur: Maksimum 300 Mts

7. Kecepatan rotasi motor (r / min): 1420

Aplikasi


1.Cleaning lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur.

Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba.

3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur.

4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe.

5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal.

Parameter Teknis


Model No.ZLP800
Dipun Rating (kg)800
Kecepatan ngangkat (m / min)8 ~ 10
Motor listrik (kw)2 × 1.8 50HZ / 60HZ
Brake torsi (Km)16
Sudut tali baja nyetel sawetara (°)3 ° - 8 °
Jarak antarane rong tali baja (mm)≤100
Nilai regangan ngarep balok (mm)1500
Platform SuspendingNgunciAluminium alloy
Nr.Of rack platformRak tunggal
Nr.Of platform3
L × W × H (mm)(2500 × 3) × 690 × 1180
Bobot (kg)410 Kg
Mekanisme penundaan (kg)2 × 175 Kg
Kélangan (kg) opsional25 × 40pcs
Diameter tali baja (mm)8.6
Max Lifting height (m)300
Kecepatan rotasi motor (r / min)1420
Tegangan (v) 3PHASES / SINGLE PHASE220V / 380V / 415V, 50 / 60Hz (khusus)

Keuntungan kompetitif


1.Mengaja njamin safety urip nalika nggarap Aerial

Kunci safety nyepetake tali baja kanthi cepet nalika platform mlentah digantung utawa tali baja metu saka hoist; Sistem kontrol elektro dirancang karo proteksi bocor, proteksi over-heat, proteksi overload saiki lan stop brake;

Kawat tali baja kualitas apik, tali safety lan kabel.

2. Performa stabil: mundhakaken lan ngisor mudhun kanthi lancar

3. Desain modular. Gampang kanggo mbongkar, ngumpulake operasi lan njaga.

4. Ngangkat dhuwur bisa disetel miturut requirement (Maksimum 300 Meter)

5. Tegangan lan frekuensi bisa diatur (220V / 380V / 415V lan liya-liyane)

6. Platform sing digantung kanggo panggunaan khusus bisa disesuaikan (bunder, bentuk L, bentuk U, dll)

7. Profesional kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan apik.