[email protected] 0086-17317571902

Babagan awake dhewe

Shanghai Sukses Konstruksi International Trade Co, Ltd

Minangka pabrikan mesin konstruksi profesional lan supplier, kita nyedhiyakake produk sing paling dipercaya lan layanan banget kanggo para pelanggan. Kita wis ngalami pertumbuhan cepet kanthi perkembangan ekonomi Cina kanthi cepet. Produk kami saiki diekspor menyang Produk kita utamané diekspor menyang Republik Dominika, Maladewa, India, Malaysia, Italia, Amerika Serikat, Spanyol, Turki lan Afrika Kidul ....

Tim kita duwe luwih saka 8 taun pengalaman ing baris iki bisnis. Produk kita utamane kalebu platform ditanggepi, lan spare parts kanggo konstruksi hoist, Kita bisa ngasilake produk miturut syarat khusus pelanggan. (lengkapé…)

 

Hubungi Kami

Hubungi Kami Kanggo Daftar Harga, Video, Gambar dll. Yen Sampeyan Duwe Sembarang Pitakonan, Mangga Mari Kita Ketahui. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing 12 JamTindakan Saiki